Privatni Apartman

Apartman Maslina

Dvosobni apartman ukupne površine 90 m2 na 2. katu sa terasom i pogledom na more, pogodan za parove i obitelj maksimalnog kapaciteta 4 osobe. Iz predsoblja se pristupa spavaćim sobama sa jednim bračnim i dva jednostruka kreveta koji se na zahtjev mogu povezati u jedan kompaktni bračni ležaj. Svaka soba ima zasebni izlaz na prostranu terasu, terasa je opremljena ljetnom sjedećom garniturom sa stolićem za uživanje u doručku ili večernjem piću. Kupaonice u sobama su opremljene tuš kabinom i sušilom za kosu. U kuhinji ćete pronaći sav potreban pribor i aparate za kuhanje, kuhalo za vodu, toster i aparat za pripremu kave. U sklopu kuhinje je blagovaonica te prostor za dnevni odmor sa komfornim kaučom, opremljen LED televizorom i velikim izborom satelitskih programa.Prostor

Dnevni prostor

Hodnik
7m2
Kuhinja
14m2
Terasa
17m2
Terasa
14,5m2

Spavaće sobe

Soba 1
16m2
Kupaonica 1
3m2
Soba 2
16m2
Kupaonica 2
3m2Sadržaji

 • Besplatni WiFi
 • Prijevoz
 • Besplatni parking
 • Recepcija (07:00-22:00)
 • Televizor
 • Radio
 • Hladnjak
 • Klima uređaj
 • Grijanje
 • Sigurnosni sef
 • Pegla i daska
 • Satelitski programi
 • Kuhalo s pečnicom
 • Aparat za kavu
 • Sušilo za kosu
 • Ručnici
 • Vješalice
 • Dječiji krevet (UPIT)
 • DVD Player
 • Oprema za kuhanje
 • Toster

Raspored spavanja


Soba 1

Dupli krevet 1,9m x 2m


Soba 2

1 Bračni krevet 1,9m x 2m


ILI

2 jednostruka (opcija)
Djeca i dodatni ležajevi
Neki od naših apartmana imaju mogućnost i dodatnog ležaja.

Dodatni krevet 20 eura/noc.

Za svu djecu ispod 6 godina koja dijele krevet s roditeljima, besplatno.

Djeca od 6 do 12 godina plaćaju 10 eura/noc.
Djeca od 12 godina plaćaju punu cijenu 20 eura/noc.
Kućni red


Da bismo Vam osigurali što ugodniji  boravak i otklonili moguće nesporazume molimo Vas da se
Upoznate kućnim redom. Prilikom potvrde rezervacije podrazumijeva se da ste s njime upoznati i suglasni, te da ćete ga se u potpunosti pridržavati. Smještaj Vam je na raspolaganju od 14.00 sati na dan dolaska do 11.00 sati na dan odlaska. Ako smo u mogućnosti omogućiti, dozvoliti ćemo vam i kasniji (raniji) dolazak (odlazak), što ovisi o raspoloživosti. Kod dolaska Vas molimo da nam na recepciji predate vaše dokumente (osobnu iskaznicu ili putovnicu) radi evedencije. Osobni dokument bit će Vam vraćen nakon upisa u Knjigu gostiju i prijave Turističkoj zajednici , a najkasnije u roku od 24 sata. Plaćanje usluge smještaja se vrši tokom boravka i moguće je samo plaćanje gotovinom. Gosti su odgovorni za svoje ponašanje u apartmanima i u slučaju bilo kakve nezgode sami snose posljedice.

Temeljito čišćenje i uređenje apartmana vrši domaćin pri svakoj smjeni gostiju. Za vrijeme dužeg boravka u istoj jedinici, zamjena posteljine je svakih 7 dana dok je  ručnika 3 dana a po potrebi i češće i u dogovoru s gostima.  Za vrijeme boravka gosti sami održavaju čistoću apartmana, te su na kraju boravka dužni predati ga u primjerenom stanju kakvog ste ga i zatekli na dolasku:čistog,urednog i neoštećenog.

Zabranjeno je uništavanje opreme i namještaja, izazivanje nereda i ometanje drugih gostiju i susjeda, a osobito se zabranjuje stvaranje buke u vremenu od 14:00 do 16:00 sati i od 23:00 do 08:00 sati.

Molimo Vas da prije izlaska iz apartmana provjerite i pogasite sve uredaje te posebno molimo goste da gase klima uređaj kad su istodobno otvoreni prozori i vrata u apartmanu. Tijekom ljeta molimo Vas da dnevno iznosite smeće iz apartmana.

Sadržaje apartmana/sobe mogu koristiti samo osobe koje su uredno prijavljene kao gosti, a domaćin na traženje gosta može odobriti eventualne posjete u određenom vremenu. Strogo je zabranjeno iznositi imovinu van apartmana npr.(ručnici,suđe,pokrivači)… Ručnike i pribor za plažu možete zatražiti na recepciji te ih koristiti tijekom svog boravka. Gosti su obvezni brinuti se za svoje stvari i dragocjene predmete koje ostavljaju u apartmanu. Vlasnik ne odgovara za njihov eventualni nestanak. Na raspolaganju Vam stoji i sef gdje možete pohraniti svoje dokumente i dragocjenosti.

Vlasnik nema pravo ulaziti u apartman u trenutku dok su gosti odsutni, osim u posebnim slučajevima kad je ulazak neophodan da bi se spriječilo moguće oštećenje ili opasnost. U takvim slučajevima vlasnik je dužan o ulasku u apartman obavijestiti goste pri prvom susretu.

Ne prihvaćamo kućne ljubimce u apartmanima.

Pušenje u apartmanima nije dozvoljeno već su jedino dozvoljeno mjesto za pušenje vanjski otvoreni balkoni.Molimo Vas da ne bacate opuške i koristite pepeljare te  pazite na sigurnost da bi izbjegli štetu i mogući požar.

U slučaju nepridržavanja kućnog reda domaćin može otkazati smještaj. Sve svoje primjedbe,želje i pohvale možete priopćiti domaćinu, koji Vam je na raspolaganju u radnom vremenu od 0 do 24 sata.


Otkazivanja


Za sve rezervacije je obavezan predujam (depozit) koji je odreden duzinom boravka u apartmanu:

Za boravake od 1 do 5 dana gost plaća vrijednost depozita od jedne noći.
  Za boravake od 5 do 10 dana  gost plaća vrijednost depozita od dvije noći.
Za boravke od 10 i više dana gost plaća vrijednost depozita od tri noći.

Ako gost odluči otkazati rezervaciju do 30 dana prije svog dolaska dobiva potpuni povrat novca (umanjen za troškove transfera). Dok za sve rezervacije koje se otkažu poslije 30 dana nema povrata novca. Molimo Vas da nas kontaktirate ako bi nakon ovog roka otkazali ili modificirali vašu rezervaciju.

Domaćin Andro

Hvar, Hrvatska
Svježe ispeglana posteljina i najbolje preporuke za dobru hranu i ugodan boravak, samo su dio gostoprimstva koje će vam pružiti domaćin Andro.

Jezici: Engleski, Hrvatski
Vrijeme odgovora: do 1 sat


Površina
90m2
Spavaće sobe
2
Soba 1
bračni krevet
Soba 2
bračni ili dvostruki
Kupaonica
2

Lokacija